Godišnja nagrada učiteljici Gordani Rackov

U svečanoj sali Opštine Kikinda uručene su Godišnje nagrade i pohvalnice Opštine Kikinda zaslužnim pojedincima i kolektivima iz kikindske opštine za značajna ostvarenja, naročito zalaganje i postignute uspehe u svim oblastima života i rada. Naša škola je prošle godine dobila ovo veliko priznanje, a ove školske godine je nagradu dobila članica našeg kolektiva magistar i profesor razredne nastave Gordana Rackov. 

Razlozi zbog kojih je Gordana Rackov svrstana u red najboljih jeste i to što je dobitnica povelje „Dr Đorđe Natošević” kao jedan od najboljih učitelja na teritoriji AP Vojvodine u školskoj 2013/14. godini i što intenzivno radi na sopstvenom usavršavanju. Osim toga, ona je postizala izuzetne rezultate u vaspitno–obrazovnom radu što podrazumeva primenu informacionih tehnologija u osavremenjivanju nastavnog procesa, primenu savremenih metoda, rada sa nadarenim učenicima, kao i onima koji zaostaju u savladavanju sadržaja vaspitno–obrazovnog rada, saradnju sa roditeljima, užom i širom društvenom zajednicom, kulturnim ustanovama i sportskim klubovima.

Uloga učitelja i škole je veoma velika jer vaspitavajući i obrazujući decu učitelji drže ključeve budućnosti svih nas, a ova nagrada je još jedna u nizu priznanja koja potvrđuje da su ključevi došli u prave ruke.

Miroslava Kuzmanov, učiteljica

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.