Sportski uspesi

Od početka školske godine naši đaci su uspešni na raznim sportskim takmičenjima: 

STONI TENIS 

Opštinsko takmičenje u stonom tenisu održano je u utorak 18. oktobra. Ekipa škole (Bogoljub Terzin VI3 i Strahinja Mršić VII3) zauzela je prvo mesto. 

ATLETIKA 

Okružno takmičenje u atletici održano je u Senti u petak 21. oktobra, dok će se međuokružno takmičenje održati najverovatnije početkom aprila 2012. Iz naše škole učestvovali su: 

- Anita Kovarek VIII1 - skok udalj 3. mesto, 
- Vujadin Kojić VII1- skok udalj 3. mesto, 
- Katarina Fiker VII1 - 100m 3. mesto, 
- Vanja Urošev VIII3 – 600m 4. mesto, 
- Vanja Fišteš VII2 – 800m 1. mesto. 

Fišteš i još jedan dečak iz naše opštine ostvarili su plasman na međuokružno takmičenje. 

KUP TOLERANCIJE održan je 25. oktobra u Zrenjaninu. Prvi put naša škola učestvuje na ovom takmičenju. Učestvovala je stonoteniserska ekipa koja po propozicijama takmičenja mora biti mešovitog sastava (2 dečaka i 2 devojčice). Učenici su ostvarili 2 pobede i 2 poraza i zauzeli 3. mesto. Školu su predstavljali: Bogoljub Terzin VI3, Strahinja Mršić VII3, Anja Francuski i Aleksandra Pavlov VIII4. 

STRELJAŠTVO 

Takmičenje na nivou opštine održano je za vreme jesenjeg raspusta u utorak 1. novembra u lokalnoj streljani. Naši učenici su ostvarili 1. mesto u ekipnoj konkurenciji. Ekipu su činili: Mario Volaš VII4, Albert Nađ VII1 i Emil Savanović VIII5. Mario Volaš je osvojio 1. mesto pojedinačno. 

ODBOJKA

Odbojkašice naše škole osvojile su I mesto na Opštinskom takmičenju održanom 3. XII, a bile II na Okružnom održanom 8. XII. 


Svetlana Mirčić Vukobrat, nastavnica fizičkog

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.