Dani informatike 2018.

Na ovogodišnjoj, 12. po redu, manifestaciji Dani informatike u školama Vojvodine, školama, učenicima i nastavnicima koji su u prethodnom periodu radili na popularizaciji novih tehnologija 20. decembra su uručene prigodne nagrade. Naša škola je osvojila priznanje za doprinos bazi znanja u obrazovnim softverima, a nastavnica engleskog jezika Dragana Videnov nagrađena je za doprinos digitalizacije škole.

Podsetimo, Dragana Videnov je autor i administrator sajta za učenje engleskog jezika English Wizardry. Uključena je i u administraciju školskog sajta od njegovog pokretanja. Uređuje onlajn kurs Engleski jezik na školskom Mudlu. Već skoro deset godina uređuje blog Classroom Number 4, svojevrsni onlajn portfolio kreativnih radova svojih učenika. Za potrebe samovrednovanja rada škole, postavlja onlajn ankete u Mudlu ili Guglu. Kao vođa novinarske sekcije od 2008. godine pokrenula je i blog školskog elektronskog časopisa. Od školske 2015/16. godine uključuje đake u međunarodne eTvining projekte saradnje sa školama Evrope, istovremeno unapređujući svoje i IKT veštine svojih đaka.

Organizator projekta je Centar za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike, a pokrovitelji Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine i Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment - FIMEK.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.