Humanitarna akcija

U teškoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, učenici, učitelji, nastavnici i prijatelji naše škole priključili su se akciji prikupljanja humanitarne pomoći ugroženima u poplavama.

Dana 24. maja 2014. godine vrata naše škole bila su otvorena za sve ljude dobre volje i njihove priloge. Svi učenici i zaposleni su se odazvali i aktivno učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji. Prikupljena je velika količina sredstava za ličnu higijenu i konzervirane hrane koja će biti upućena u ugrožena područja posredstvom Crvenog krsta. Sakupljeni novac biće uplaćen na namenski žiro račun Vlade Republike Srbije.

Bila je ovo prilika da i oni najmlađi nauče od starijih da je naše malo nekome mnogo i da treba biti human i pomoći drugome u nevolji.


Akcija prikupljanja humanitarne pomoći biće nastavljena.

Ukoliko želite da donirate novac, možete to da učinite slanjem prazne SMS poruke na broj 1003. Sredstva se usmeravaju na račun Vlade Republike Srbije, posebno otvoren u svrhe prikupljanja pomoći. Cena jedne poruke je 100 dinara i broj 1003 važi za sve mreže unutar Republike Srbije (Telekom, Telenor, Vip).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.