Aktivna zima

U našoj školi je od 23. decembra 2015. do 16. januara 2016.  organizovan prvi zimski kamp „Aktivna zima”. Deci, koja raspust provode u Kikindi, nudila se mogućnost da na zanimljiv i kvalitetan način ispune svoje slobodno vreme.

Glavne aktivnosti zimskog kampa bile su: „Jutarnje razmrdavanje” uz muziku i igru, sportska gimnastika, kao i sportske zanimacije uz poligone, pikado, veštačku stenu, ali i brojne radionice na kojima su deca pevala, plesala, izrađivala ukrase i medalje, i saznala više o zdravoj ishrani, obeležavanju novogodišnjih praznika u svetu, o Olimpijskim igrama i fotografiji.

Prve nedelje (23 - 30. decembra) deca su mogla da učestvuju u radionicama „Zimska bajka”, „Veseli praporci”, „Jezička radionica” i „Zimske mozgalice”. U drugoj nedelji (4 - 8. januara) realizovane su „Male kreativne radionice” izrade medalja i ukrasa, oslikavanje stepeništa u radionici „Aktivne tablice množenja”, kao i radionica „Sportski engleski”, dok je u trećoj nedelji (11 - 16. januara) organizovana „Potraga za slatkim blagom”, nastavak „Malih radionica” i „Zdrava užina za aktivan odmor”.
Dragana Videnov, profesor engleskog jezika

P.S. Novinari  RTS-a su 15. januara kamerom zabeležili zimske aktivnosti u našoj školi što možete pogledati ovde.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.