Sport

Uspešni sportisti naše škole su ovu kalendarsku godinu završili učešćem na brojnim takmičenjima, gde su ostvarili zavidne rezultate. Želimo im i sledeće godine zdravlje, dobru kondiciju i mnogo medalja.


DŽUDO
mladi džudisti
Đorđe



















Na međunarodnom takmičenju održanom u Kikindi 29. novembra, zlato su osvojili Nemanja Milić iz III4 (u kategoriji do 25kg), Dejan Volaš iz II2 (do 28kg), Vladan Saravolac iz II2 (do 32kg) i Nevena Grubišić iz V1 (do 52kg).
Naši džudisti su učestvovali i na novogodišnjem turniru u Srpskom Krsturu, 21. decembra, i ostvarili dobar uspeh. Srebrnu medalju osvojila je Nevena Grubišić (V1), a bronzani su bili Đorđe Radak (II2), Vladan Saravolac (II2) i Dragana Komlenić (V1).



Monika



SPORTSKO PENJANJE

Na međunarodnom takmičenju u slobodnom penjanju u Karatašu, na Đerdapu, 18. decembra, Monika Sabo iz VIII4 je osvojila bronzanu medalju.







Adi i Norbi



KARATE

Na državnom prvenstvu u Trsteniku, 6. decembra, najuspešniji su bili karatisti VII5. Adrian je osvojio zlatnu medalju, a Norbert srebrnu.






košarkaši sa nastavnikom Ivanom Belančićem
KOŠARKA 

Muška košarkaška ekipa je osvojila prvo mesto na Opštinskom takmičenju. U Odžacima, na Okružnom takmičenju, osvojili su 1. mesto. Drugo mesto osvojili su na Međuokružnom takmičenju.

Ekipu su sačinjavali: Dragan Mihajlović, Nikola Marjanović, Milorad Levnajić (VIII1), Borislav Tesla, Marko Draško, Đorđe Milosav (VIII2), Petar Vojnović (VIII3) i Vladimir Fekete (VII1).




Ivor



STONI TENIS

Na novogodišnjem međunarodnom takmičenju u Novom Sadu, Ivor Katić iz VI5 osvojio je III mesto.










odbojkašice sa nastavnikom Simom Okukom

ODBOJKA

Ženska odbojkaška ekipa je na opštinskom takmičenju 20. decembra zauzela II mesto.

Ekipu su sačinjavale: Helena Dakić (VI2), Katarina Timin (VII4), Tamara Varađanin, Dragana Sivčev (VIII1), Katarina Marojkin, Dunja Ilić (VIII2), Ivana Lugonja, Karolina Vojnović, Kristina Zavišić i Bojana Reljin (VIII3).


Pripremile Aleksandra Terzić i Mirjana Ivanković, V3 

broj 3, godina I, decembar 2008.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.