Nagrada Dr Đorđe Natošević učiteljici Gordani Rackov

Svečano uručenje nagrade „Dr Đorđe Natošević” za 2013/14. godinu upriličeno je u zgradi Pokrajinske vlade AP Vojvodine 10. novembra 2014. u svečanoj sali. Naša škola je prošle godine dobila ovu prestižnu nagradu, a ove školske godine je nagradu dobila članica našeg kolektiva, magistar i profesor razredne nastave Gordana Rackov. Ona je imala mnogo uspešnih rezultata ostvarenih primenom savremenih metoda u vaspitno-obrazovnom radu i nastavi u prethodne dve školske godine, na područjima: nastave, rada sa nadarenim učenicima, kao i onima koji zaostaju u savladavanju sadržaja vaspitno-obrazovnog rada i sadržaja nastavnog gradiva, slobodnih aktivnosti, stručnog usavršavanja, saradnje sa roditeljima, kulturne i javne delatnosti i saradnje sa užom i širom društvenom zajednicom, rukovođenja, organizacije i obezbeđivanja kvaliteta rada ustanove, unapređivanja tolerancije i prihvatanja različitosti, inkluzivnog obrazovanja i u drugim oblastima.

Priznanje „Dr Đorđe Natošević” ustanovljeno je 12. aprila 1996. godine i dodeljuje se za postignute rezultate i inovacije u nastavi najboljim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama u AP Vojvodini, kao i vaspitačima, nastavnicima, psiholozima i pedagozima u njima. Priznanje se sastoji od plakete, povelje i novčane nagrade i svake školske godine može da se dodeli najviše pet priznanja.
Izuzetno smo ponosni što je Gordana Rackov dobitnica ove prestižne nagrade jer ona predstavlja priznanje za svakodnevni trud, ali je i motivacija za dalji rad u ostvarivanju vizija, želja i ciljeva, jer „najbolji se uvek probiju, izdvoje se i ostave prosečnost daleko iza sebe”.

Miroslava Kuzmanov, učiteljica

prilog: RTV VK

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.