Međuokružna takmičenja 2022/23.

KARATE 

Na školskom prvenstvu Vojvodine u karateu održanom 25. februara u Inđiji Luka Stajić iz VII1 je osvojio PRVO mesto.
Čestitamo! 


 
RECITOVANJE

U Čoki je 10. marta održana 53. Zonska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ na kojoj je učestvovala učenica IV razreda, Petra Todorić. Petra je ostvarila veliki uspeh, plasirala se na Pokrajinsku smotru. Čestitamo Petri i njenoj učiteljici Branislavi Okuki i želimo puno uspeha dalje.

ODBOJKA

U veoma jakoj konkurenciji četiri okruga Vojvodine, učenice naše škole zauzele su DRUGO mesto na takmičenju u odbojci. Takmičenje je održano u Subotici, 13. marta.

Za školu su nastupale: Milana Stijelja, Jelena Ciganović, Jovana Markuš, Iva Plemić, Marija Popović, Kristina Doroslovac, Jovana Karić, Anja Tunić, Anja Makivić i Teodora Nikolin. 

Ćestitamo našim uspešnim odbojkašicama i nastavnici Svetlani Mirčić Vukobrat.

SPORTSKA GIMNASTIKA

Na Međuokružnom takmičenju u sportskoj gimnastici ekipa naše škole zauzela je DRUGO mesto. Školu su predstavljale Nika Tot, Lena Perić, Teodora Molnar i Jovana Jalšić.



MALE OLIMPIJSKE IGRE

U sredu, 24. maja, u Novom Sadu, ekipe dečaka i devojčica trećeg razreda osvojile su titule PRVAKA Međuokružnog takmičenja.
Koncentracija, veština, brzina i preciznost bile su na zavidnom nivou kod naših učenika. Čekamo i radujemo se učešću na  Državnom  takmičenju najboljih školskih ekipa Srbije.
P.S. O uspehu naših đaka pisao je i Gradski Online.

No comments: